Bröllop

Bröllop. En stor, viktig och varm händelse i Ert liv, att gifta sig tillhör ett av de allra största ögonblicken i livet. Det är en dag när familj, släkt och vänner samlas för att dela Er glädje, Er kärlek och lycka under Er bröllopsdag. Det blir många skratt, kanske lite lyckotårar, magiska stunder och framförallt minnen. Jag fotograferar Er på Er bröllopsdag, Era familjer och vänner som följer Er högtidsdag. Fångar Era stunder, den glädjen och minnena som Er bröllopsdag ger.

Jag erbjuder 4 alternativ som kan kombineras så det passar Er. Alternativ 1 är det som vi utgår ifrån.

Alternativ 1: Fotografering under 4 timmar som innefattar en stund innan, en stund efter samt själva vigseln.
Alternativ 2: Som alternativ 1 plus förberedelserna inför vigseln
Alternativ 3: Som alternativ 1 plus bröllopsfesten efter vigseln
Alternativ 4: Heldagsfotografering

Vi träffas några veckor innan bröllopet och går tillsammans igenom Era tankar kring fotograferingen, vilka förväntningar Ni har och vad jag som fotograf kan erbjuda Er. Vi gör även en provfotografering i en miljö som Ni väljer.

Det är Er stora dag och jag som bröllopsfotograf kommer att göra allt för att fånga denna dag i fotografier och minnen som Ni tillsammans med Era familjer, vänner och bekanta kan njuta av under åren som kommer.

Om Ni finner det intressant och vill veta lite mer så maila info@vahlersvik.se alternativt använd nedan kontaktformulär. Jag återkopplar till Er så vi kan ha en dialog med information och hur vi går vidare.

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefonnummer” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]

This function has been disabled for Vahlersviks Foto.